Άδειες λειτουργίας επιχειρήσεων

Άδειες λειτουργίαςΤο γραφείο μας καλύπτει οποιαδήποτε δραστηριότητα χρειάζεται Άδεια Λειτουργίας όπως καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, εκπαιδευτήρια, γυμναστήρια, ινστιτούτα αισθητικής, ιατρεία, εργαστήρια τροφίμων κ.α.

Συγκεκριμένα για τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν τα εξής:

 

  • Προέλεγχο καταλληλότητας (Χρήση γης, λειτουργικότητα του χώρου ως προς την επιθυμητή χρήση, έλεγχος νομιμότητας κτλ.) μέχρι την εύρεση του κατάλληλου χώρου.
  • Εκπόνηση όλων των απαραιτήτων μελετών και κατάθεση πλήρους φάκελου στις αρμόδιες υπηρεσίες (δήμος, πυροσβεστική κλπ)
  • Όλη τη διεκπεραίωση μέχρι να φτάσει η άδεια λειτουργίας στα χέρια σας.

Παράλληλα με την αδειοδότηση των χώρων αναλαμβάνουμε και την αλλαγή χρήσης τους στην πολεοδομία σε περίπτωση που αυτό είναι απαραίτητο, καθώς και την ανακαίνισή τους, προτείνοντας λύσεις οικονομικές και πάνω απ’ όλα λειτουργικές. Έτσι γνωρίζετε εξαρχής το συνολικό κόστος της επένδυσης που θα χρειαστεί να γίνει και μπορείτε να καταλήξετε στο αν σας συμφέρει να προχωρήσετε ή όχι με τον χώρο που επιλέξατε.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Προτού αποφασίσετε για το αν κάποιος χώρος είναι κατάλληλος για να φιλοξενήσει την επιχείρησή σας να συμβουλεύεστε ΠΑΝΤΑ μηχανικό και δικηγόρο. Έτσι θα αποφευχθεί η ενοικίαση ή αγορά χώρου ακατάλληλου που δεν αδειοδοτείται λόγω διάφορων τεχνικών και νομικών κωλυμάτων.