Η δραστηριότητα του τεχνικού γραφείου μας ξεκίνησε το 2002, με κύρια ενασχόληση τις ανακαινίσεις κτιρίων, την εξοικονόμηση ενέργειας και την τεχνική υποστήριξη σε ότι αφορά τις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις κατοικιών και επιχειρήσεων.

Το 2003 προωθήσαμε στην αγορά το Protection M.C. που αφορά την προστασία ηλεκτρικών συσκευών από αυξομειώσεις τάσης, μία καινοτομία που μας καθιέρωσε στο χώρο της ενέργειας. Όσοι μας εμπιστεύθηκαν απαλλάχθηκαν μια για πάντα από τον κίνδυνο καταστροφής της περιουσίας τους.

Το 2006 το γραφείο μας επέκτεινε τη δραστηριότητά του στη μελέτη και εγκατάσταση φωτοβολταϊκών (Φ/Β) συστημάτων τόσο αυτόνομων όσο και διασυνδεδεμένων με το δίκτυο της ΔΕΗ. Με την έναρξη του προγράμματος ‘Φωτοβολταϊκά στις στέγες’ επικεντρωθήκαμε στην μελέτη και εγκατάσταση Φ/Β σταθμών υψηλών αποδόσεων σε οικίες και μικρές επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα. Οι έμπειροι μηχανικοί μας δίνουν πάντα τη βέλτιστη λύση για την μέγιστη εκμετάλλευση των διαθέσιμων χώρων για παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας,

Πέρα από τον τομέα της Φ/Β ενέργειας έχουμε εξίσου δυναμική παρουσία και στον κλάδο της οικοδομής. Άδειες δόμησης, άδειες λειτουργίας, ρύθμιση αυθαιρέτων, μελέτες ενεργειακής απόδοσης, πυροπροστασίας και ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων είναι ενδεικτικά μόνο κάποιες από τις υπηρεσίες που προσφέρουμε όλα αυτά τα χρόνια. Η ομάδα μας που αποτελείται από μηχανικούς όλων των ειδικοτήτων μπορεί να ανταπεξέλθει σε οποιοδήποτε σχετικό αίτημα, άμεσα και αποτελτεσματικά.
Σήμερα το γραφείο μας, έχοντας σαν γνώμονα την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών του, συνεχίζει να αναπτύσσεται και να επεκτείνεται με γοργούς ρυθμούς, προσφέροντας τις υπηρεσίες του με απόλυτη συνέπεια και αξιοπιστία.